De Rijnlandse Ski Vereniging

Onbezorgd op reis voor jong en oud

Wil je ook leuke avontuurlijke reizen beleven?

De Rijnlandse Skivereniging is een vriendenclub, een gezellige vereniging, die al vele jaren skireizen organiseert. Reizen voor jong en oud op uitgelezen locaties. Voor mensen die graag op eigen niveau met anderen willen skiën. De reizen worden georganiseerd en geleid door eigen mensen met veel ervaring. Ook toe aan de andere ski ervaring? Doe mee en laat je leiden door de Rijnlandse Skivereniging.

Onbezorgd op reis

De reis is al voor je geregeld.

Voor jong en oud

Grote diversiteit, een club voor iedereen.
}

Al meer dan 50 jaar op de skies

Ervaren in het organiseren en leiden van skireizen.

Reizen

De RSV organiseert skigroepsreizen. Gezelligheid voor iedereen tegen een zeer betaalbare prijs.

Trainingen

 Sneeuwfittraining houdt je fit. Lekker tijdens het skiēn. Doe nu GRATIS een proefles en meld je aan.

Vereniging

De RSV organiseert voor ruim 400 leden al meer dan 50 jaar veel winterse activiteiten.

Reisagenda

De Rijnlandse Skivereniging (= RSV) organiseert zijn skireizen zelf met vrijwilligers die jarenlange ervaring in het scouten, samenstellen en begeleiden van skireizen hebben. Meestal gaan we met een eigen bus, soms met het vliegtuig. We reizen in groepen van 30 – 40 wintersporters per reis. Je kunt skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan of mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

Het boeken van de reizen loopt van vrijdag 7 september tot half of eind november 2018. Daarna is boeken nog steeds mogelijk. Op aanvraag. Neem daarvoor contact op met de reisbegeleider. Hij of zij weet of er nog plaats is.

Frankrijk (Nog te boeken)

15 t/m 24 maart 2019

Een fantastische skireis naar het veelzijdige gebied “Paradiski” met veel pistekilometers, mooie lange dagen en een grote kans op een heerlijke maartse zon! Hotel ligt aan de piste. Er is nog plaats voor 1 heer. Kamer op indeling. Daarna is de reis alleen nog te boeken op aanvraag.

Italië (vol)

11 t/m 20 januari 2019

De reis naar Santa Christina is een topper van de skivereniging. Voor de 4e keer in het programma. Geniet van de prachtige Dolomieten: vele kilometers rustige pistes met goede sneeuwkwaliteit vanuit een luxe hotel op loopafstand van de lift. Geniet ook van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de overheerlijke apfelstrudel in het Annatal of een chique lunch op 2.154m hoogte.

Oostenrijk (vol)

15 t/m 20 februari 2019

Mini-reis: 4 dagen skiën in een sneeuw-zekere periode van het jaar. Dit seizoen hebben we weer een nieuwe, populaire bestemming: Kirchberg. Het ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Ons hotel ligt aan de rand van Kirchberg op 200 m. van de Maierliften en 500 m. van het centrum en heeft een aantal wellness-activiteiten. Boeken alleen nog op aanvraag.

Bekijk ook onze andere reizen

Lid worden

Als je deel wilt nemen aan onze reizen, trainingen en activiteiten moet je lid zijn van onze vereniging. Je ontvangt dan ook ons blad en de digitale nieuwsbrieven. Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap en hoe de aanmelding dient te gebeuren? Klik dan op de onderstaande button.

De voordelen

Exclusieve activiteiten en reizen

Onbezorgd op reis

Ledenvoordeel

Korting op ski- en snowboardles bij Skicentrum Sassenheim

Vereniging voor jong en oud

Gezelligheid en diversiteit

NIEUWS

Hieronder vind je de knop naar de nieuwsbrieven van dit seizoen. In de nieuwsbrieven staat de laatste informatie over de reizen en de vereniging.