Voor het laatste nieuws ga je naar de nieuwsbrieven.

De laatste nieuwsbrief staat hier onder.

Voor de oudere nieuwsbrieven van dit seizoen ga je naar de link onderaan deze bladzijde.

Dit is de 7e nieuwsbrief van de Rijnlandse Skivereniging van het seizoen 2018-2019.

In deze nieuwsbrief

– Het laatste nieuws over de reizen

– De trotse reisbegeleiders in hun nieuwe outfit

– De reisverslagen op de website

– Tony stopt als reisbegeleider

Het laatste nieuws over de reizen
Canazei, Ried en Les Arcs/La Plagne

Het is inmiddels wel op de valreep maar in overleg met de reisbegeleiders is er misschien nog plaats te regelen. Bel de reisbegeleiders daarvoor.
Voor Canazei zijn dat Victor Nihot (06 22499432) of Nineke Compier (071 8896992)
Voor Ried zijn dat Bram Verweij (06 54256850) en Tony Dekker (06 10678551)
Voor Les Arcs/La Plagne zijn dat Anita Raak (06 14496246) en Victor Nihot (06 22499432)

Inschrijven op de andere reizen is niet meer mogelijk.

De trotse reisbegeleiders in hun nieuwe outfit

Nieuwe skikleding voor de reisbegeleiders

Sinds begin dit jaar dragen de reisbegeleiders hun nieuwe skikleding. Ze zijn er apetrots op en zien er nu helemaal uit als een team.

De reisverslagen op de website
Alle begin is moeilijk maar het begin is er

Na het overwinnen van de onwennigheid met de nieuwe website is het begin er nu. De reisverslagen van St. Christina staan op de site. De rest gaat nu volgen. Excuses voor de late plaatsing. Maar kijk alvast eens of je eigen stukje, foto of film erbij staat. Ron heeft de deelnemers aan die reis er ook al afzonderlijk over geïnformeerd. Niet alles kan er op want dat is te veel – we moeten een selectie maken – maar er staat desondanks wel heel veel. Allemaal mooie herinneringen. En de overige foto’s en films staan op de website Flickr. De link daarnaar heeft Ron de deelnemers ook al gestuurd. Maar hierbij nog eens

Tony stopt als reisbegeleider
Als oude rot in het vak stopt Tony na dit seizoen

Tony heeft zijn vertrek als reisbegeleider aangekondigd. Ried zal dus de laatste reis zijn die hij als reisbegeleider mee gaat. Uiteraard zullen we hier in de Algemene ledenvergadering nog wel bij stil staan. Hoewel hij nog zo breed lachend in het midden op de foto van de reisbegeleiders in nieuwe outfit staat, moeten we dus toch alvast aan het idee wennen dat dit zijn laatste seizoen als reisbegeleider is. We zullen zijn humor niet hoeven missen als hij gewoon mee blijft gaan als deelnemer.

Privacyverklaring

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In de Privacyverklaring geven we transparante informatie over hoe wij hier mee omgaan. Lees de gehele RSV-privacyverklaring op onze website: www.rijnlandseskivereniging.nl/privacyverklaring.

Stuur door

Copyright © Rijnlandse Skivereniging, All rights reserved.

Ons mailadres is:
redactie@rskiver.nl

Wil je de wijze waarop je deze mail ontvangt wijzigen?
Klik dan aanpassen preferentie of uitschrijven voor de RSV-nieuwsbrief

Vorige nieuwsbrieven van dit seizoen vind je hier: