Van het seizoen 2018 – 2019

Dit is de 8e nieuwsbrief van de Rijnlandse Skivereniging van het seizoen 2018-2019.

Deze speciale nieuwsbrief gaat alleen over eenSki special in Canada

Ski special in Canada

Ga jij skiën in de Rocky Mountains in 2020?
Met de lente in aantocht, wordt door de reisbegeleiders op dit moment alweer volop gewerkt aan het samenstellen van een gevarieerd skiprogramma voor seizoen 2019/2020.

Op veler verzoek is ook een Ski special Canada in voorbereiding.
Er is nu indicatieve informatie beschikbaar op basis waarvan we via deze nieuwsbrief de belangstelling bij onze leden inventariseren voor deze reis. In mei hebben touroperators de definitieve prijzen beschikbaar en gaan we de reis met de touroperator concreet invullen. Het is noodzakelijk voor deze bijzondere skireis om vroegtijdig al vluchten en hotels vast te leggen, zodat we een goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren. Mede op basis van jullie interesses wordt de definitieve route/skigebieden/hotels en prijs afgestemd met de touroperator. Daarna volgt uiterlijk in juni 2019 definitieve inschrijving.

Beschikbare informatie:
Skisafari West-Canada/Poedersneeuw skiën in de Rocky Mountains:
Periode: begin maart 2020 (week 9, 10 en/of 11)
Maximale groepsgrootte: 20 personen
Vluchten: Amsterdam-Edmonton v.v. of Amsterdam-Edmonton/Calgary-Amsterdam (inclusief ruimbagage)
Skiën: 7-8 dagen in 3-4 gebieden
Skigebieden: Jasper (Marmot Basin), Banff (Sunshine, Mount Norquai), Lake Louise en/of Golden (Kicking Horse)

Overnachtingen in 2/3 sterren hotels bij de skigebieden op basis van  logies in 2-persoonskamers (exclusief maaltijden)
Inclusief autohuur (op basis van 4/5 personen per auto)
Indicatieprijs: 1500 euro (exclusief skipassen) tot ca. 2000 euro (inclusief skipassen).

Ben je enthousiast geworden of wil je eerst meer informatie?
MAIL NU je interesse bij Diana van Leeuwen: lionage63@gmail.com

Privacyverklaring

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In de Privacyverklaring geven we transparante informatie over hoe wij hier mee omgaan. Lees de gehele RSV-privacyverklaring op onze website: www.rijnlandseskivereniging.nl/privacyverklaring.

Stuur door

Copyright © Rijnlandse Skivereniging, All rights reserved.

Ons mailadres is:
redactie@rskiver.nl

Wil je de wijze waarop je deze mail ontvangt wijzigen?
Klik dan aanpassen preferentie of uitschrijven voor de RSV-nieuwsbrief

Vorige nieuwsbrieven van dit seizoen vind je hier: