De RSV organiseert gezellige, sportieve groepsreizen.

Reizen

REIZENPROGRAMMA

Dit seizoen organiseert de Rijnlandse Skivereniging (= RSV) 8 gezellige,
professioneel georganiseerde, comfortabele en betaalbare reizen. De reizen
gaan naar verschillende skigebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Andorra.
De RSV organiseert zijn skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die
daar veel ervaring in hebben. Meestal gaan we per eigen bus, soms per
vliegtuig. We reizen in groepen van 30 – 40 wintersporters per reis. Je kunt
dus skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan en
mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Santa Cristina, Italie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab aut ea est, impedit incidunt, numquam odio officiis.

LID WORDEN

Om aan onze activiteiten te kunnen deelnemen en om ons blad en digitale nieuwsbrieven te ontvangen, moet je lid worden van onze vereniging. De RSV heeft ruim 400 leden. De RSV organiseert veel “winterse” activiteiten van skiborrels, sneeuwfittrainingen (Skigymnastiek) tot wintersportreizen en ook andere activiteiten zoals de nieuwjaarsbijeenkomst.