RSV reizen voor jong en oud

Reizenprogramma

REIZENPROGRAMMA

Dit seizoen organiseert de Rijnlandse Skivereniging (= RSV) 8 gezellige, professioneel georganiseerde, comfortabele en betaalbare reizen. De reizen gaan naar verschillende skigebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Andorra.
Dit seizoen komt er mogelijk zelfs een zeer speciale reis naar Japan. Hier wordt echter nog hard aan gewerkt, dus dit is nog niet definitief.
De RSV organiseert zijn skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. Meestal gaan we per eigen bus, soms per vliegtuig. We reizen in groepen van 30 – 40 wintersporters per reis. Je kunt dus skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan en mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

kerst

kerstreis

xxxx, xxxx

skigebied xxxxxxxxxxxxxxx

vrijdag 21  t/m zondag 30 december 2018

Nieuwe opzet
Nieuw in het programma
Bestemming???
Land???
vervoer???
Alleen de reisbegeleiders zijn op dit moment bekend gemaakt….

Italië

Italie - busreis

Santa Cristina, Italië

skigebied Dolomiti Superski

vrijdag 11 t/m zondag 20 januari 2019

Een klasse hotel in en superieur skigebied. Voor de 3e keer in het programma. De machtige Dolomieten en de vele kilometers rustige pistes.  De skilift op nog geen 100 m van het hotel op. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de apfelstrudel bij Anna of een chique lunch op 2.154m hoogte.

Frankrijk - busreis

Morzine, Frankrijk

skigebied Portes du Soleil

dinsdag 18 t/m zondag 27 januari 2019

Wat goed is moet niet veranderen, luidt het devies van onze reis naar Morzine! De ingrediënten van deze reis zijn: een machtig mooi skigebied: Portes du Soleil, veel skiën, afwisselende pistes en lekker eten en relaxen in het zwembad en de sauna in het hotel “Les Bruyeres”.

Oostenrijk

Oostenrijk - mini-ski busreis

Kirchberg, Oostenrijk

skigebied Kitzbüheler Alpen

dinsdag 15 t/m zondag 20 januari 2019

4 dagen skiën in een sneeuwzekere periode van het jaar. Ook dit seizoen hebben we weer een nieuwe bestemming, die ligt in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Een hotel met wellness en leuke kroegjes in de buurt zoals de beroemde EISBAR (voorheen de beruchte Londen Pub).

Japan?

Japan ???

…………………., Japan

skigebied …………………..

februari 2019????

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Italië

Italië - voorjaarsreis

Canazei, Italië

Dolomiti Superskigebied

vrijdag 22 febr. t/m zondag 3 maart 2019

Canazei ligt in het grote skigebied Superski Dolomiti, een machtig gebied met ruige rotsformaties en een aangename deels beboste ski omgeving. Geschkt voor begin-ners als (ver)gevorderden. Door een goede prijs-kwaliteit van het hotel ook dit jaar weer deze toplocatie in Italië. De reis is een aanrader voor zowel families als singles en duo’s. Korte wachttijden bij de liften.

Andorra

Andorra - vliegreis

Pas de la Casa, Andorra

skigebied Grand Valira

zaterdag 8 febr. t/m zaterdag 16 februari 2019*
(*of: zondag 9 t/m zondag 16 febr. 2019)

Relaxt met het vliegtuig naar Barcelona en dan verder met onze eigen bus naar Pas de la Casa. Naar een nieuw hotel. Met deze vorm van reizen kom je uitgerust aan. Geniet van de uitstekende skihellingen van Grand Valira. De Andorra reis biedt een perfecte combinatie van kwaliteit en gezelligheid.

Oostenrijk

Oostenrijk - busreis

Ried, Oostenrijk

skigebied Zillertal Arena

vrijdag 8 maart t/m zondag 15 maart 2019

Deze nieuwe reis brengt ons naar het gezellige Zillertal Arena in Oostenrijk. De bus blijft erbij waardoor je gemakkelijk het hele Zillertal kunt verkennen. Ons vertrekpunt is Ried in Zillertal. Het hotel heeft royale kamers, wellness met o.a. sauna en zwembad en serveert ’s avonds een 4-gangen menu.

Frankrijk

Frankrijk - busreis

Les Arcs/La Plagne, Frankrijk

skigebied Paradiski

vrijdag 15maart t/m zondag 24 maart 2019

Een fantastische skireis naar het veelzijdige gebied “Paradiski” met veel pistekilometers, mooie lange dagen en een grote kans op een heerlijke maartse zon! Het skigebied omvat de gebieden Les Arcs, Peisey, Vallandry en La Plagne. Het hotel kun je skiënd bereiken en verlaten en heeft een mooi groot zonneterras met uitzicht op de Mont Blanc.

Lid worden

Als je deel wilt nemen aan onze reizen, trainingen en activiteiten moet je lid zijn van onze vereniging. Je ontvangt dan ook ons blad en de digitale nieuwsbrieven.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap en hoe de aanmelding dient te gebeuren? Klik dan op de onderstaande button.

De voordelen

Exclusieve activiteiten en reizen

Onbezorgd op reis

Ledenvoordeel bij winkels