RSV reizen voor jong en oud

Reizenprogramma

REIZENPROGRAMMA

Dit seizoen heeft de Rijnlandse Skivereniging (= RSV) 8 gezellige, professioneel georganiseerde, comfortabele en betaalbare reizen in zijn programma. De reizen gaan naar verschillende skigebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Andorra.
Dit seizoen komt er mogelijk zelfs een zeer speciale reis naar Japan. Hier wordt nog hard aan gewerkt, dus deze is nog niet definitief.
De RSV organiseert zijn skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. Meestal gaan we per eigen bus, soms per vliegtuig. We reizen in groepen van 30 tot 40 wintersporters per reis. Je kunt dus skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan en mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

Italië - kerstreis

Sestrière, Italië

skigebied Via Lattea

vrijdag 21 t/m zondag 30 december 2018

Hoera! Er is weer een kerstreis en wel naar Sestrière op 2.035m hoogte. Het maakt deel uit van het vrij sneeuwzeker skigebied Via Lattea (400 km aaneengesloten pistes). We verblijven in een kleinschalig familiehotel dicht bij het centrum. De skibus stopt voor de deur. In het dorp is een spa en wellnesscentrum, een overdekt zwembad en een rodelbaan.

Italie - busreis

Santa Cristina, Italië

Dolomiti Superskigebied

vrijdag 11 t/m zondag 20 januari 2019

Een klasse hotel in en superieur skigebied. Voor de 4e keer in het programma. Geniet van de machtige Dolomieten: vele kilometers rustige pistes met goede sneeuwkwaliteit vanuit een luxe hotel. De skilift ligt op nog geen 100m van het hotel. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de apfelstrudel bij Anna of een chique lunch op 2.154m hoogte.

mini-skireis - bus

Kirchberg, Oostenrijk

skigebied Kitzbüheler Alpen

dinsdag 15 t/m zondag 20 januari 2019

4 dagen skiën in een sneeuwzekere periode van het jaar. Ook dit seizoen hebben we weer een nieuwe bestemming: Kirchberg, in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Het dorp is populair en er is altijd wat te beleven. We logeren in een hotel met wellnessfaciliteiten. Je vindt er ook leuke kroegjes in de buurt zoals bijv. de Eisbar.

Frankrijk - busreis

Morzine, Frankrijk

skigebied Portes du Soleil

vrijdag 18 t/m zondag 27 januari 2019

Wat goed is moet niet veranderen, luidt het devies van onze reis naar Morzine! De ingrediënten van deze reis zijn: een machtig mooi skigebied: Portes du Soleil, veel skiën, afwisselende pistes en lekker eten en relaxen in het zwembad en de sauna in het hotel “Les Bruyères”. Het hotel ligt centraal tussen de skigebieden van Avoriaz en Les Gets.

Japan

Nagano, Japan

2 skigebieden

7 t/m 20 februari 2019

In Japan gaan we skiën in een tweetal gebieden én kennismaken met een heel andere cultuur door een tweetal steden te verkennen: Nagano en Tokyo. Voor 23 personen hebben we plaatsen gereserveerd in het vliegtuig en diverse
hotels. Dit is een groepsreis die nergens anders in Nederland zo wordt aangeboden!

Andorra - vliegreis

Canillo, Andorra

skigebied Grand Valira

zaterdag 9 t/m zaterdag 16 februari 2019

Relaxt met het vliegtuig naar Barcelona en dan verder met onze eigen bus naar Canillo. Naar een nieuw luxe hotel met meer comfort en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Met deze vorm van reizen kom je uitgerust aan. Geniet van de uitstekende skihellingen van Grand Valira. Deze reis biedt een perfecte combinatie van kwaliteit en gezelligheid.

Italië - voorjaarsreis

Canazei, Italië

Dolomiti Superskigebied

vrijdag 22 febr. t/m zondag 3 maart 2019

Canazei ligt in het grote skigebied Superski Dolomiti, een machtig gebied met ruige rotsformaties en een aangename deels beboste ski omgeving. Geschikt voor begin-ners als (ver)gevorderden. Door een goede prijs-kwaliteit van het hotel ook dit jaar weer deze toplocatie in Italië. De reis is een aanrader voor zowel families als singles en duo’s. Korte wachttijden bij de liften.

Oostenrijk - busreis

Ried, Oostenrijk

skigebied Zillertal Arena

vrijdag 8 t/m zondag 17 maart 2019

Deze nieuwe reis brengt ons naar het gezellige Zillertal Arena in Oostenrijk. Onze eigen bus brengt ons ook naar andere gebieden en geeft je de kans het gehele Zillertal eenvoudig te verkennen. Ons vertrekpunt is Ried im Zillertal. Het hotel heeft royale kamers, een wellnessruimte met een sauna, stoombad en zwembad. ’s Avonds is er een 4-gangen menu.

Frankrijk - busreis

Les Arcs, Frankrijk

skigebied Paradiski

vrijdag 15 t/m zondag 24 maart 2019

Een fantastische skireis naar het veelzijdige gebied “Paradiski” met veel pistekilometers, mooie lange dagen en een grote kans op een heerlijke maartse zon! Het skigebied omvat de gebieden Les Arcs, Peisey, Vallandry en La Plagne. Het hotel kun je skiënd bereiken en verlaten en heeft een mooi groot zonneterras met uitzicht op de Mont Blanc.

Ga jij ook mee?

Let op: de inschrijving start op vrijdag 7 september 2018 om 18.00 uur.

Lid worden

Als je deel wilt nemen aan onze reizen, trainingen en activiteiten moet je lid zijn van onze vereniging. Je ontvangt dan ook ons blad en de digitale nieuwsbrieven.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap en hoe de aanmelding dient te gebeuren? Klik dan op de onderstaande button.

De voordelen

Exclusieve activiteiten en reizen

Onbezorgd op reis

Korting bij Skicentrum Sassenheim