De RSV organiseert Sneeuwfit

Trainingen

Wij organiseren ook trainingen om voor vertrek sneeuwfit te zijn. Dat is niet verplicht maar een keuze. Fit zijn is niet alleen goed voor de wintersport, maar ook voor je algehele conditie. In de trainingen staat gezelligheid voorop. De 1e training is gratis.

De trainingen zijn op zondagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur in de duinen en op het strand. Ze zijn bedoeld om de conditie, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.
De gezelligheid neemt na de training toe met een kop koffie in het restaurant waar we voor de start ook verzamelen.
Dat is café-restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 te Noordwijk.

De 24 trainingen voor het hele seizoen van .. september 2018 tot/met .. februari 2019 kosten € xx. Bij voldoende belangstelling is verlenging tot en met xx mei 2019 mogelijk voor € xx.

Michel Boer begeleidt de trainingen.

Inschrijven voor de trainingen kan hier.

LID WORDEN

Om aan onze activiteiten te kunnen deelnemen en om ons blad en digitale nieuwsbrieven te ontvangen, moet je lid worden van onze vereniging. De RSV heeft ruim 400 leden. De RSV organiseert veel “winterse” activiteiten van skiborrels, sneeuwfittrainingen (Skigymnastiek) tot wintersportreizen en ook andere activiteiten zoals de nieuwjaarsbijeenkomst.