Algemene ledenvergadering 2022

2 juni 2022

Algemene ledenvergadering 2022

Beste mensen,

Na afloop van het spannende skiseizoen 2021-2022 hebben we er alle vertrouwen in dat jullie ook belangstelling zullen hebben voor de komende Algemene ledenvergadering (ALV). Die ALV vindt plaats op woensdag 8 juni aanstaande en opnieuw in de Eendenkooi, Kooikersplein 1 te Zoeterwoude. We starten om 20.00 uur.

Voor de meesten onder ons is de Eendenkooi inmiddels een bekend adres.  De coronamaatregelen zijn inmiddels zo goed als opgeheven, maar het kan geen kwaad om toch wat afstand te houden. Naar verwachting kan dat ook gemakkelijk. De zaal in de Eendenkooi is ruim genoeg.

Uiteraard is er na afloop weer gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen. Zie voor het programma voor de avond de uitnodiging die met een duur woord convocatie heet. Je vindt die hierna, evenals alle daarbij horende bijlagen. Voordat je daar naar kijkt hebben we nog de volgende tip voorje:

Als je een document bekijkt en je wilt terug naar deze pagina, klik dan niet het document weg want daarmee verlaat je ook deze website-pagina. Klik op de pijl links boven in je scherm om alleen het bekeken document te verlaten. Dan kom je terug op deze website-pagina.

Convocatie ALV 2022

Concept agenda ALV 2022

Concept-verslag ALV Rijnlandse Ski Vereniging 202Concept Verslag ALV Rijnlandse Ski Vereniging 20211

ALV memo Financien van het bestuur.doc

Concept Huishoudelijk reglement van de Rijnlandse Ski Vereniging 2022.docx

Iedereen is welkom. Wij zien daartoe graag je aanmelding tegemoet bij de secretaris met gebruikmaking van het volgende adres:

secretaris@rskiver.nl

Tot 8 juni om 20.00 uur in de Eendenkooi. Het wordt vast wel weer een serieuze vergadering. Maar we zullen zeker ook wel weer heel wat te lachen hebben. Vooral nu we over een half jaar al weer naar de sneeuw zullen gaan. Zie je jezelf al door de zachte diepe sneeuw van de onderstaand afgebeelde berg gaan? Wij wel. Eerst rechts en dan links. Tot gauw.