Om sneeuwfit te zijn kom je naar onze

Sneeuwfittraining

Kom naar onze gezellige sneeuwfit-trainingen!
Dit is niet alleen een zeer effectieve manier om tijdens één van onze reizen een week intensief te kunnen skiën, zonder spierpijn(!), maar ook nog eens goed voor je algehele conditie!
Deze buitentrainingen worden geleid door Michel Boer, een ervaren, zeer sportieve en enthousiaste leraar. Hij weet iedere week weer iets nieuws te verzinnen, waarmee het hem lukt om ons tot het uiterste van ons kunnen te laten gaan. Daarbij houdt hij ook nog eens rekening met het verschil in niveau binnen onze groep. De ene keer blijven we in de duinen tussen de bomen, een andere keer gaan we naar het strand. En het is (bijna) altijd mooi weer, echt waar!
Na de training drinken we, moe maar voldaan, met zijn allen nog een kopje koffie of thee en bespreken we onze (geplande of al gemaakte) skireizen en ander wel en wee.
De trainingen zijn op zondagochtend van 09.00 tot 10.00 uur en starten op zondag 11 september. We verzamelen bij café-restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 te Noordwijk. De prijs voor 32 trainingen is maar € 105, vergelijk dat eens met een dure sportschool! Als er een keer een les uitvalt omdat Michel verhinderd is, wordt deze gewoon aan het eind van het seizoen ingehaald (vandaar dat we hier geen precieze einddatum noemen).
Om in te schrijven: klik hier.
Als je ondanks deze enthousiaste aanbevelingen toch nog twijfelt of dit iets voor je is, kom dan een gratis proefles volgen. Wij garanderen je dat je het leuk zult vinden!
Tot snel ziens,
De “zondagochtend-sporters”

LID WORDEN

Om aan onze activiteiten te kunnen deelnemen en om ons blad en digitale nieuwsbrieven te ontvangen, moet je lid worden van onze vereniging. De RSV heeft ruim 400 leden. De RSV organiseert veel “winterse” activiteiten van skiborrels, sneeuwfittrainingen (Skigymnastiek) tot wintersportreizen en ook andere activiteiten zoals de nieuwjaarsbijeenkomst.