Vrijdag 3 maart t/m zondag 12 maart 2023

Verrassingsreis

Fieberbrunn

Verrassingsreis Fieberbrunn Oostenrijk

vrijdag 3 maart t/m zondag 12 maart 2023

Als je van luxe en comfort houdt, dan ga je mee met deze verrassingsreis.

Dit jaar organiseren we een nieuwe reis die in het teken zal staan van comfort en ecologisch verantwoord vervoer, de trein. Fieberbrunn ligt aan een uitloper van het grote en erg gewaardeerde skigebied Saalbach-Hinterglemm en Leogang. Net als de Laplandreis vorig jaar doen we deze reis met het reisbureau Tui en we verblijven in een modern 4**** hotel. Vanuit het hotel sta je direct op de piste.

We gaan de week na de Krokusvakantie, als het minder druk is. Fieberbrunn heeft een eigen treinstation en is een sterk op sportieve activiteiten gericht dorp. In de winter is het dorp helemaal ingesteld op de wintersporter die wat meer luxe en comfort wil. 

Jij gaat toch ook mee!

Highlights:

  • treinreis
  • 270 km aaneengesloten skipiste voor alle niveaus skiërs
  • 4**** hotel Tui Bleu
  • Zwembad en uitgebreide wellness (sauna, bio-sauna, infraroodcabine, massage en fitness)
  • Yoga en fitnesscursussen mogelijk
  • Van het hotel direct de piste op en af
  • Half pension met uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk diner

Skigebied

Het skigebied van de Fieberbrunn zelf is niet zo groot. Het heeft voornamelijk blauwe en rode pistes. Maar dit skigebied maakt ook deel uit van het hele grote skigebied Saalbach-Hinterglemm en Leogang. In totaal heb je 270 kilometer skipistes tot je beschikking. Voor een week is er meer dan voldoende afwisseling, zowel in omgeving als in moeilijkheidsgraad van de pistes. Wie zich daar nog verveelt is geen skiër. Maar wie er echt zin in heeft, bereidt zich zo nodig ook alvast voor met training. Want zonder training kom je van zo veel pistes ‘s-avonds met gevoelige benen terug.

Geef je als voorbereiding op voor onze sneeuwfittraining in de duinen.

Bekijk het  skigebied in detail

Hotel

We gaan naar een luxe en comfortabel hotel. De kamers en eetzaal zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad en een wellness met sauna, stoombad, bio sauna en infraroodcabine. Ook is er massage mogelijk en zijn er fitnessfaciliteiten. Er zijn zelfs yoga en fitnesscursussen mogelijk. De kamers en eetzaal zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad en een wellness met sauna, stoombad, bio sauna en infraroodcabine. Ook is er massage mogelijk en zijn er fitnessfaciliteiten. Er zijn zelfs yoga en fitnesscursussen mogelijk.

 

Ook zonder sneeuw bieden het hotel en het gebied al veel mogelijkheden voor een aangenaam verblijf en sportieve ontspanning.  

“Ik ben wel heel nieuwsgierig naar deze nieuwe bestemming. Het ziet er wel aantrekkelijk uit. Ik denk dat ik het maar eens ga doen. Ik houd wel van een avontuurtje”                                                                                                        

Een deelnemer

Reissom

De reissom bedraagt € 1.505 voor een tweepersoonskamer. De toeslag voor de beperkt beschikbare éénpersooonskamers is € 826.

Bij deze reissom is inbegrepen:

 • een pré-unie voorafgaand aan de reis
 • een retour met de trein
 • verblijf in 5***** hotel met veel wellness op basis van halfpension
 • reisbegeleiding
 • fooien en toeristenbelasting,
 • een reünie, enkele weken na de reis

Geef bij boeking op welke skipas je wilt.

De prijzen van de skipassen zijn als volgt:

6 dagen volwassenen                                   € 321

7 dagen volwassenen                                   € 349,50

8 dagen volwassenen                                   € 378

 

Reisbegeleiding

Lex de Rijter

Lex de Rijter

reisbegeleider

tel. 06 50818585

Richard van Dijk

Richard van Dijk

reisbegeleider

tel. 06 46667597

Wil je ook gezellig mee op reis, maar ben je nog geen lid?

De Rijnlandse Skivereniging is een gezellige club. Wij organiseren onze skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. De vereniging bestaat al 56 jaar. We hebben leden die zowel jong als oud zijn. De ervaring leert dat nieuwe leden op hun eerste reis zich snel in de groep voelen opgenomen.

Onbezorgd op reis.

De reis wordt voor je geregeld

Voor jong en oud

Diversiteit, familiegevoel
}

56 jaar bestaan

Al meer dan een halve eeuw

Passage verslag Andorra reis

Na een rustig begin op maandag door een sneeuw-wandel-tocht (in de vele verse sneeuw in de prachtige Engelse vallei (verlaten)), vandaag weer een echte skidag. Om half 10 met bijna het voltallige gezelschap (behalve 2 lessers en 2 vrije skiërs) vertrokken we naar het meest verre gedeelte van dit skigebied: Pas de la Case in Frankrijk. Helder weer, pittig koud (-14) en mooie geprepareerde pistes. Skiën maar…… Niet te druk op de pistes, mooie omgeving. Voordat we er erg in hebben, is het al koffietijd en om half 1 zijn we op de verste plek van dit gebied voor een lunch. Daarna weer aan de terugtocht naar Soldeu. Meer zon…. Om 4 uur daar aangekomen en op een zonnig, koud buitenterras (te ver) afgekoeld van alle inspanningen. Kortom: echt wintersport.

Foto’s Andorra reis