Vrijdag 17 januari t/m zondag 26 januari 2020

Morzine

De RSV organiseert gezellige, sportieve groepsreizen.

Frankrijk

Morzine, Frankrijk

vrijdag 17 t/m zondag 26 januari 2020

Portes du Soleil is een ongekend groot skigebied. Dat betekent veel skiën en afwisselende pistes. En hotel Les Bruyeres. Daar komen we al dertig jaar. Je krijgt er veel lekker eten en je kunt er relaxen in het zwembad en de sauna van het hotel.

Ga jij ook mee?

Highlights:

 • 660 km skipiste
 • 90 km langlaufloipes
 • gastvrij hotel
 • ontbijtbuffet en diner met gratis wijn
 • in Morzine is het ook leuk shoppen

Skigebied

Vanuit Morzine kun je direct naar verschillende andere gebieden skiën zoals Les Gets, Avoriaz en Zwitserland (betalen met euro’s kan). Het gebied omvat ruim 660 km aan pistes. De skiërs hebben veel keus uit mooie brede blauwe en rode pistes tot bijzonder zware (pikzwarte) pistes. De cracks onder ons zien we dan ook op de “muur” terwijl de relaxte skiër in een groepje naar Zwitserland glijdt. Meer informatie over Morzine en Avoriaz. Voor de langlaufers ligt er 90 km aan loipes. Geen zin in skiën? In Morzine kun je ook zeer goed shoppen.

Geef je als voorbereiding op voor onze sneeuwfittraining in de duinen.

Bekijk het Morzine skigebied in detail

Hotel

We logeren in Hotel Les Bruyères van Annick, Christian en Vincent Deffert. Zij zullen ons verwennen. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Het diner is een culinair hoogtepunt met gratis wijn (gemiddeld 1/4 fles pp) of een sapje en het Franse kaasplankje. Naast de traditionele driegangen-menu’s worden we ook verrast met een avondje racletten of vleesfondue. Het hotel heeft een sauna, zwembad, fitnessruimte en tafeltennistafel. Een eigen batje meenemen voor tafeltennis is wel raadzaam. Het hotel ligt centraal in het dorp tussen de beide skiliften. Sommige kamers hebben een balkon. De lunch kun je in de gezellige restaurantjes elders in het gebied nuttigen. ‘s Avonds kun je met elkaar napraten, een kaartje leggen of vertier buitenshuis zoeken.

Het was weer een mooie dag Rob!                                                                        

Saskia

Reissom

De prijs voor een 2/3-persoonskamer bedraagt € 845,- per persoon. Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag van  € 90. We kunnen je als alleenreizende ook – zonder meerprijs – indelen op een meerpersoonskamer.

In deze reissom is inbegrepen:

 • een pré-unie voorafgaand aan de reis,
 • vervoer per Royal Class bus (opstapplaats Leiderdorp),
 • verblijf in 2-, 3- of 4-persoonskamer met ontbijt en diner
 • reisbegeleiding,
 • fooien en toeristenbelasting,
 • een reünie, enkele weken na de reis.

Geef bij boeking op welke skipas je wilt. De hierna genoemde prijzen zijn nu nog indicatief. Bij boeking worden de dan wel bekende reële prijzen genoemd. Eventuele afwijkingen met onderstaande prijzen zullen klein zijn.

De prijzen voor de skipassen zijn als volgt:

8 dgs volwassenen € 343

7 dgs volwassenen € 311

6 dgs volwassenen € 278

8 dgs (65 – 75 jaar) € 310

7 dgs (65 – 75 jaar) € 280

6 dgs (65 – 75 jaar) € 252

8 dgs (> 75 jaar) € 160

7 dgs (> 75 jaar) € 141

6 dgs (> 75 jaar) € 121

 

Reisbegeleiding

Willem Colijn

Willem Colijn

reisbegeleider

tel. 071-5413853 of 06-51460558

 

Anke van der Chijs

Anke van der Chijs

reisbegeleider

tel. 06 41 300 587

Spannend zo. De eerste keer als reisbegeleider! 

Wil je ook gezellig mee op reis, maar ben je nog geen lid?

De Rijnlandse Skivereniging is een gezellige club. Wij organiseren onze skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. De vereniging bestaat al 53 jaar. We hebben leden die zowel jong als oud zijn.

Onbezorgd op reis.

De reis wordt voor je geregeld

Voor jong en oud

Diversiteit, familiegevoel
}

53 jaar bestaan

Een halve eeuw

Verslag van de Morzine reis 2019

… Maar het leukste is toch om weer met de groep verenigd te zijn op een zonovergoten terras bovenaan de Super-Morzine, waar de RSV zowat de helft van de ruimte geconfisqueerd heeft. Wel last van enige afgunst door de verhalen over zachte en harde pistes, nieuw ontdekte paden, vermiste en teruggevonden groepsgenoten, schandalig dure versnaperingen, het koddige verlaten van de stoeltjeslift met een onbestuurbaar board, de aarzelingen bovenaan de buckelpiste. Een van de hoogtepunten van de dag is ongetwijfeld de avondmaaltijd op hoog culinair niveau, die de reis naar dit gebied extra aantrekkelijk maakt …

Foto’s Morzine reis