Nieuws

september 2022

 Deze nieuwsbrief gaat over:

1. Inschrijving op de reizen voor dit seizoen

2. Terugblik op de Kick off

Beste skiliefhebbers,

1. Inschrijving op de reizen voor dit seizoen

Zoals verwacht is de reis naar Santa Cristina kort na de opening van de inschrijving op 19 september weer vol geboekt. Dat is zo langzamerhand ieder jaar het geval met deze erg populaire reis. Voor alle andere reizen zijn er nog plaatsen vrij. Dat biedt uiteraard nog mogelijkheden voor wie in eerste instantie naar Santa Cristina had willen gaan maar toch geen plaats meer heeft kunnen bemachtigen. Met name voor Kirchberg vragen wij nu jullie aandacht omdat de inschrijving tot 1 oktober loopt, overmorgen dus. Conform afspraken met het hotel dienen we dan een besluit te nemen of de reis door gaat of niet en dat aan het hotel te berichten.  Het huidige aantal van 19 inschrijvingen is helaas te klein om de reis door te kunnen laten gaan. Maar dat zou wel heel sneu zijn voor de inschrijvers die wel graag met de reis mee gaan. De dringende vraag aan jullie is dus of er nog leden zijn die nog twijfelen over een reis en of zij misschien naar Kirchberg willen. In dat geval zou het fijn zijn voor de groep als je dan uiterlijk morgen inschrijft op de reis zodat die toch nog door kan gaan. Aan sneeuw is er doorgaans geen gebrek en ook de zon laat zich er veel zien.

Kirchberg 2019

Uiteraard vragen we de overige leden ook hun aandacht voor de andere reizen die nog niet vol zijn. Voor eventuele twijfelaars vanwege alle crises in de wereld is het goed om te weten dat we op de pistes en in het winterzonnetje op het terras die problemen allemaal achter ons laten en dat we daar weer energie van krijgen zonder daar een hoge prijs voor te hoeven betalen. Sterker nog, de kachel thuis kan dan ook uit. Je zult er vast van opknappen een week geen crisisberichten meer te vernemen en niet te hoeven nadenken wie die gasleidingen heeft gesaboteerd. Wij geven dan gas op de piste, ook gratis.

* * * * *

2. Terugblik op de Kick off

Het was weer een gezellige kick off zondag 18 september. Er was weer veel om bij te praten. Een officiële opening door Brigitte, de voorzitter, werd heel kort gehouden zodat de onderlinge gesprekjes konden worden voortgezet.  En Richard, één van de reisbegeleiders, heeft een mooie samenvatting gepresenteerd van de reizen voor dit seizoen. Ook dat werd heel kort gehouden en gelardeerd met aantrekkelijke wintersportplaatjes. In kleienere kring konden vervolgens aan reisbegeleiders vragen worden gesteld of informatie worden uitgewisseld. Ook werd door enkele liefhebbers gebruik gemaakt van de voor ons beschikbaar gestelde rollenbaan om het skigevoel alvast weer terug te krijgen. Kortom, het was een opening zoals vanouds waarna iedereen weer met meer enthousisasme voor de wintersport huiswaarts keerde.

We wensen iedereen alvast een heel mooi nieuw seizoen. En wie weet, zien we elkaar alweer op het jubileumfeest van aanstaande zaterdag om alvast verder in de stemming te komen.

Het bestuur

* * * * *