van dit seizoen

Dit is de 1e nieuwsbrief van de Rijnlandse Skivereniging van het seizoen 2018-2019.
In deze nieuwsbrief

• Veel nieuws over de reizen: nieuwe reizen, nieuwe én oude vertrouwde bestemmingen.
  • De inschrijving voor de reizen start op vrijdag 7 september a.s. om 18.00 uur.
  • Tip: check van tevoren of het inloggen nog lukt (en of je wachtwoord niet op de inschrijfdatum verloopt!).
  • De Sneeuwfittrainingen starten weer op zondag 2 september, schrijf je daarvoor snel in.
  • De start van het nieuwe seizoen is op zondag 9 september 2018 in Sassenheim.
  • Stelt onze nieuwe reisbegeleider zich voor.
  • De contributie zal begin september worden geïnd.
  • Hoe de RSV met je gegevens omgaat, kun je lezen in de ‘Privacyverklaring’.
  • En … binnenkort valt het RSV-boekje weer in je brievenbus!
Volgens plan zal dinsdag 4 september het RSV-blad in je brievenbus vallen!
Alle informatie voor het nieuwe seizoen vind je nu al op onze website.
Nieuws over onze reizen

Wat is er nieuw?

• Er is weer een kerstreis.
  • In voorbereiding is een heel speciale groepsreis naar Japan.
  • Een nieuw luxe hotel en andere locatie in Andorra.
  • De korte reis gaat dit jaar naar het Zillertal.
  • Er is een nieuwe bestemming in maart in Oostenrijk.
Daarnaast zijn er weer de bekende bestemmingen in Italië en Frankrijk.
Kerstreis
Hoera! Er is weer een Kerstreis Sestrière, Italië 21 t/m 30 december 2018.
Sestrière ligt in Italië op 2.035m hoogte in het vrij sneeuwzeker skigebied Via Lattea met 400 km aaneengesloten pistes. Let op: schrijf je snel in! Als op 28/9/2018 het aantal deelnemers voldoende is, gaan we met de RC-bus, anders willen we met eigen vervoer.
Speciale groepsreis naar Japan (in voorbereiding)
Nagano, Japan van 7 t/m 20 februari 2019. In Japan gaan we skiën in een tweetal gebieden én kennismaken met een heel andere cultuur door een tweetal steden te verkennen: Nagano en Tokyo. Voor 23 personen hebben we plaatsen gereserveerd in het vliegtuig en diverse hotels. Dit is een groepsreis die nergens anders in Nederland zo wordt aangeboden!
Reizenprogramma 2018-2019

Start reisinschrijving vrijdag 7 september  2018 om 18.00 uur.
Tip: check van tevoren of het inloggen nog lukt (en of je wachtwoord niet op de inschrijfdatum verloopt!).Er zijn acht prachtige reizen samengesteld en de negende is nog in voorbereiding. Je vindt alle informatie op onze vernieuwde website of ga direct naar de pagina van de betreffende reis:

1. Kerstreis Sestrière, Italië 21 t/m 30 december 2018
  2. Santa Cristina, Italië 11 t/m 20 januari 2019
  3. Mini-ski reis Kirchberg, Oostenrijk 15 t/m 20 januari 2019
  4. Morzine, Frankrijk 18 t/m 27 januari 2019
  5. Nagano, Japan 7 t/m 20 februari 2019 (nog in voorbereiding)
  6. Vliegeis Canillo, Andorra 9 t/m 16 februari 2019
  7. Voorjaarsreis Canazei, Italië 22 februari t/m 3 maart 2019
  8. Ski-safari Ried, Oostenrijk 8 t/m 17 maart 2019
  9. Les Arcs / La Plagne, Frankrijk 15 t/m 24 maart 2019
Schrijf je in voor Sneeuwfittraining
De training start 2 september 2018. Meld je aan door je hier op te geven. Kies voor inloggen en vervolgens in het menu aan de linkerkant voor de knop ‘Skifit Inschrijving’.
De training is op zondagochtend van 9.00 tot 10.00 uur in de duinen. Verzamelen bij café-restaurant ‘De Duinrand’, Duindamseweg 17 in Noordwijk.
Alle informatie vind je op onze webpagina ‘training’.
De reisbegeleiders hebben er weer zin in!
Kick-off nieuwe seizoen 9 september 2018

De aftrap voor het seizoen 2018 – 2019 vindt plaats op zondag 9 september van 16.00 tot 18.00 uur bij ‘Skicentrum Sassenheim’, Wasbeekerlaan 24 in Sassenheim. Je kunt dan de rolbaan op. Er staan kosteloos twee ski-leraren voor ons klaar op twee skibanen. Daar kunnen ook andere geïnteresseerden kennis maken met onze vereniging, onze reisbegeleiders, informatie opdoen omtrent onze reizen en kun je ter plekke ingeschreven worden op die reizen. Neem dus gerust iemand mee!
Wij hopen je op 9 september op de kick-off bijeenkomst te ontmoeten. Je bent van harte welkom, ook als je (nog) geen RSV-lid bent.

Nieuwe reisbegeleider

Wendy van Tongeren introduceert zichzelf als volgt: Ik ben 53 jaar en ski al vanaf mijn kleutertijd. Mijn opa importeerde dennennaalden uit Afrika om een skiberg te maken op landgoed Duinrell in Wassenaar. Daar heb ik leren skiën. Na verloop van tijd werden de dennennaalden vervangen door plastic. Op deze borstelbaan ben ik jaren actief geweest met het geven van skilessen. Bijna ieder jaar kun je mij vinden in de bergen om mijn favoriete sport te beoefenen. Jarenlang ben ik in de Ouderraad van de school van mijn kinderen zeer actief geweest. Momenteel werk ik bij een tandartspraktijk aan de balie. Ik organiseer jaarlijks het familieweekend voor 30 personen. Naast skiën houd ik van tennis, wandelen en fietsen. Creatief bezig zijn en tuinieren doe ik ook graag. Ik ben een familiemens en heb graag onze kinderen om me heen.

Contributie inning 2018-2019

De incasso van het lidmaatschapsgeld wordt omstreeks 1 september uitgevoerd. Zorg alsjeblieft voor voldoende saldo op je rekening. Mocht de automatische incasso geen doorgang kunnen vinden, dan wordt € 5,- kosten voor incasso in rekening gebracht.

Privacyverklaring

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In de Privacyverklaring geven we transparante informatie over hoe wij hier mee omgaan. Lees de gehele RSV-privacyverklaring op onze website: www.rijnlandseskivereniging.nl/privacyverklaring.