Nieuws

1 november 2021

Inschrijving reizen

Sportieve vakantiegangers,

Nog niet alle reizen zijn vol geboekt. Er is nog best veel ruimte om te gaan.

De stand per 1 november exclusief de reisbegeleiders is als volgt:

Santa Cristina                    40
Morzine                               25
Kirchberg                            35
Andorra                               15
Lapland                               25
Canazei                                18
Wagrain                               25
Madonna di Campiglio     23

Gegeven deze aantallen is nog niet zeker of alle reizen door zullen gaan. Op 17 november maakt het bestuur opnieuw de balans op en bepaalt dan welke reizen door kunnen gaan en voor welke nog meer deeelnemers noodzakelijk zijn om de reis zeker te stellen.

Behalve bij de reis naar Santa Cristina zijn er nog plaatsen vrij. Echter, het is nu wel noodzakelijk om vooraf contact op te nemen met een reisbegeleider. Want bij de laatste boekingen is er soms alleen voor mannen of juist alleen voor vrouwen nog plaats. De reisbegeleiders leggen het je graag uit. 

Hoe alles gaat met de coronamaatregelen weten we nog niet precies. Mogelijk komt er morgen meer duidelijkheid maar we zijn nog ruim twee maanden verwijderd van de eerste reis, dus daarna kan er ook nog van alles veranderen. Op deze pagina worden de laatste ontwikkelingen bijgehouden. Als je daar later nog eens naar wilt kijken vind je de link naar die pagina op de Homepage. Maar kom er gerust bij en schrijf je in. We zorgen er in ieder geval voor dat het veilig zal zijn.

———–