RSV reizen voor jong en oud

Reizenprogramma 2022

REIZENPROGRAMMA

Dit seizoen heeft de Rijnlandse Skivereniging 8 reizen, waarvan twee nieuwe, Lapland en Madonna di Campiglio. Deze reizen zijn professioneel georganiseerd, comfortabel en betaalbaar. We gaan naar verschillende skigebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Andorra en Lapland.

De RSV organiseert zijn skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. Meestal gaan we per eigen bus, soms per vliegtuig. We reizen in groepen van 30 tot 40 wintersporters per reis. Je kunt dus skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan en mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

Italië - busreis

Santa Cristina

Dolomiti Superski

vrijdag 7 t/m zondag 16 januari 2022

In verband met corona hebben we deze reis helaas moeten afzeggen.

Een klasse hotel in een superieur skigebied. Voor de 6e keer in het programma. Geniet van de machtige Dolomieten: vele kilometers rustige pistes met goede sneeuwkwaliteit vanuit een luxe hotel. De skilift ligt op nog geen 100m van het hotel. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de apfelstrudel bij Anna of een chique lunch op 2.154m hoogte.

Hoe te boeken.

Kan ik een reis nog boeken?

Boekingsperiode verstreken en nu?

Dit seizoen kun je je inschrijven voor een reis (of meerdere reizen) vanaf maandag  6 september om 18.00 uur. De inschrijfperiode is per reis bepaald, variërend van 1 oktober tot 1 december.  Daarna is het boeken van een reis vaak nog wel mogelijk. De laatste informatie over beschikbaarheid heeft de reisbegeleider. Neem contact met hem of haar op en vraag of je nog mee kunt. Het inschrijven wijst vanzelf via de paginia van de reis waarvoor je dat wilt. Zie ook op de webpagina “Vragen”.

 

Oostenrijk - busreis

Kirchberg

Kitzbüheler Alpen

vrijdag 14 t/m woensdag 19 januari 2022

In verband met corona hebben we deze reis helaas moeten afzeggen.

4 dagen skiën in een sneeuwzekere periode van het jaar. Ook dit seizoen gaan we weer naar Kirchberg, in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Het dorp is populair en er is altijd wat te beleven. We logeren in een hotel met wellnessfaciliteiten. Je vindt er ook leuke kroegjes in de buurt zoals bijv. de Eisbar.                                                        

Frankrijk - busreis

Morzine

Portes du Soleil

vrijdag 14 t/m zondag 23 januari 2022

In verband met corona hebben we deze reis helaas moeten afzeggen.

Wat goed is moet je niet veranderen, luidt het devies van onze reis naar Morzine! De ingrediënten van deze reis zijn: een machtig mooi skigebied: Portes du Soleil, veel skiën, afwisselende pistes en lekker eten en relaxen in het hotel dicht bij het centrum en de gondellift naar SUper Morzine. De gondellift aan de andere zijde van het dorp is gemakkelijk te bereiken met het regelmatig rijdend gratis treintje dat de hele dag rond rijdt..

Reisschema

Overzicht van de reizen.

Wanneer welke reis.

 

  1. St. Cristina: 7 januari – 16 januari
  2. Morzine: 14 januari – 23 januari
  3. Kirchberg: 14 januari – 19 januari
  4. Andorra: 5 februari – 12 februari
  5. Lapland: 5 maart – 12 maart
  6. Canazei: 25 februari – 6 maart
  7. Wagrain: 4 maart – 13 maart
  8. Madonna di Campiglio 19 maart – 26 maart

Andorra - vliegreis

Canillo

Grand Valira

zaterdag 5 t/m zaterdag 12 februari 2022

In verband met corona hebben we deze reis helaas moeten afzeggen.

Relaxt met het vliegtuig naar Barcelona en dan verder met onze eigen bus naar Canillo. Naar een luxe hotel met comfort en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Met deze vorm van reizen kom je uitgerust aan. Geniet van de uitstekende skihellingen van Grand Valira. Deze reis biedt een perfecte combinatie van kwaliteit en gezelligheid.

Italië - busreis

Canazei

Dolomiti Superski

vrijdag 25 febr. t/m zondag 6 maart 2022

Canazei ligt in het grote skigebied Superski Dolomiti, een machtig gebied met ruige rotsformaties en een aangename, deels beboste, ski-omgeving. Geschikt voor beginners en (ver)gevorderden. Mede door een goede prijs-kwaliteitverhouding van het hotel is dit opnieuw een toplocatie in Italië. De reis is een aanrader voor zowel families als singles en duo’s. Korte wachttijden bij de liften.

Oostenrijk - Busreis

Wagrain

Amadé

vrijdag 4 maart t/m zondag 13 maart 2022 

Deze reis is opnieuw in ons programma want het is een populaire en oergezellige reis. Een heel mooi gebied, Ski Amadé, met veel mooie afdalingen. En ons familiehotel staat garant voor een heel goed ontbijt, gezelligheid en een heerlijk diner. En dat hotel ligt vlak bij een paar goede verbindingsliften. Wat wil een wintersporter nog meer. Oh ja, gezelligheid in de kroeg. Nou die is er ook. Als je niet uitkijkt . . . . >>>. . . . . dan ga je de volgende morgen niet zo vlot van de piste of mis je zelfs het diner.

Italië - Vliegreis

Madonna di Campiglio

Skirama Dolomiti

vrijdag 19 maart – 26 maart 2022

Een nieuwe reis in ons programma is die naar Madonna di Campiglio, een klein dorpje in het sneeuw- en zonzekere Italiaanse gebied Val di Sole dat weer deel uitmaakt van het gebied Skirama Dolomiti. We vliegen eerst naar Verona en gaan vervolgens per bus naar onze bestemming. Feitelijk ligt ons hotel in Montclassico, het dorp van de zonnewijzers. Het hotel ziet er mooi uit en heeft een welnessfaciliteit.

Finland - Vliegreis

Ylläsjärvi in Fins Lapland

Zaterdag 5 maart t/m zaterdag 12 maart 2022 

In de nog ongerepte natuur van Lapland ondernemen wij verschillende georganiseerde activiteiten die het een onvergetelijke reis maken. Die moet je zeker gedaan hebben. Het wordt een avontuurlijke week. Bekijk de reispagina Lapland na de klik op “MEER INFOMATIE” hier onder.

Ga jij ook mee?

Let op: de de boekingsperiode per reis

Lid worden

Als je deel wilt nemen aan onze reizen, trainingen en activiteiten moet je lid zijn van onze vereniging. Je ontvangt dan ook ons blad en de digitale nieuwsbrieven.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap en hoe de aanmelding dient te gebeuren? Klik dan op de onderstaande button.

De voordelen

Exclusieve activiteiten en reizen

Onbezorgd op reis

Korting bij Skicentrum Sassenheim

Als lid krijg je korting op ski- of snowboardles

Vereniging voor jong en oud

Gezelligheid en diversiteit