RSV reizen voor jong en oud

Reizenprogramma 2023

REIZENPROGRAMMA

Dit seizoen heeft de Rijnlandse Skivereniging 7 reizen, waarvan er één als verrassingsreis in het papieren programmaboekje is genoemd. Nu, september 2022, maken we bekend dat deze reis naar Fieberbrunn gaat.
De reizen zijn professioneel georganiseerd, comfortabel en betaalbaar. We gaan naar verschillende skigebieden in Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Andorra.

De RSV organiseert zijn skireizen zelf met eigen mensen, vrijwilligers, die daar veel ervaring in hebben. Meestal gaan we per eigen bus, soms per vliegtuig. We reizen in groepen van 30 tot 40 wintersporters per reis. Je kunt dus skiën of boarden in een groepje dat bij je past. Niets moet, alles kan en mag. De RSV heeft geen winstoogmerk.

Italië - busreis

Santa Cristina

Dolomiti Superski

vrijdag 6 t/m zondag 15 januari 2023

Een klasse hotel in een superieur skigebied. Voor de 6e keer in het programma. Geniet van de machtige Dolomieten: vele kilometers rustige pistes met goede sneeuwkwaliteit vanuit een luxe hotel. De skilift ligt op nog geen 100m van het hotel. Geniet van de heerlijke Italiaanse keuken, de bombardino’s, de apfelstrudel bij Anna of een chique lunch op 2.154m hoogte.

Hoe te boeken.

Kan ik een reis nog boeken?

Boekingsperiode verstreken en nu?

Dit seizoen kun je je inschrijven voor een reis (of meerdere reizen) vanaf maandag  19 september om 18.00 uur. De inschrijfperiode is per reis bepaald, variërend van 1 oktober tot 1 december.  Daarna is het boeken van een reis vaak nog wel mogelijk. De laatste informatie over beschikbaarheid heeft de reisbegeleider. Neem contact met hem of haar op en vraag of je nog mee kunt. Het inschrijven wijst vanzelf via de paginia van de reis waarvoor je dat wilt. Zie ook op de webpagina “Vragen”.

Oostenrijk - busreis

Kirchberg

Kitzbüheler Alpen

vrijdag 13 t/m woensdag 18 januari 2023

4 dagen skiën in een sneeuwzekere periode van het jaar. Ook dit seizoen gaan we weer naar Kirchberg, in het hart van de Kitzbüheler Alpen. Het dorp is populair en er is altijd wat te beleven. We logeren in een hotel met wellnessfaciliteiten. Je vindt er ook leuke kroegjes in de buurt zoals bijv. de Eisbar.     

                                           

Frankrijk - busreis

Morzine

Portes du Soleil

vrijdag 13 t/m zaterdag 21 januari 2023

Wat goed is moet je niet veranderen, luidt het devies van onze reis naar Morzine! De ingrediënten van deze reis zijn: een machtig mooi skigebied: Portes du Soleil, veel skiën, afwisselende pistes en lekker eten en relaxen in het hotel dicht bij het centrum en de gondellift naar Super Morzine. De gondellift aan de andere zijde van het dorp is gemakkelijk te bereiken met het regelmatig rijdend gratis treintje dat de hele dag rond rijdt.

Reisschema

Overzicht van de reizen.

Wanneer welke reis.

 

  1. St. Cristina:             6 januari – 15 januari
  2. Kirchberg:              13 januari – 18 januari
  3. Morzine:                 13 januari – 21 januari
  4. Andorra:                 4 februari – 11 februari
  5. Canazei:                24 februari – 5 maart
  6. Fieberbrunn:             3 maart – 12 maart
  7. Madonna di Campiglio 18 maart – 26 maart

Andorra - vliegreis

Canillo

Grand Valira

zaterdag 4 t/m zaterdag 11 februari 2023

Relaxt met het vliegtuig naar Barcelona en dan verder met onze eigen bus naar Canillo. Naar een luxe hotel met comfort en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Met deze vorm van reizen kom je uitgerust aan. Geniet van de uitstekende skihellingen van Grand Valira. Deze reis biedt een perfecte combinatie van kwaliteit en gezelligheid.

Italië - busreis

Canazei

Dolomiti Superski

vrijdag 24 febr. t/m zondag 5 maart 2023

Canazei ligt in het grote skigebied Superski Dolomiti, een machtig gebied met ruige rotsformaties en een aangename, deels beboste, ski-omgeving. Geschikt voor beginners en (ver)gevorderden. Mede door een goede prijs-kwaliteitverhouding van het hotel is dit opnieuw een toplocatie in Italië. De reis is een aanrader voor zowel families als singles en duo’s. Korte wachttijden bij de liften.

Oostenrijk - Treinreis

Fieberbrunn

Saalbach-Hinterglemm

vrijdag 3 maart t/m zondag 12 maart 2023

Deze verrassingsreis is nieuw. Het is een luxe skireis. We gaan naar een luxe hotel met de piste naast de uitgang. Niet meer lopen dus. Het hotel heeft veel welnessvoorzieningen. En, nieuw in ons programma, het is een treinreis.

 

 

 

 

 

Italië - Vliegreis

Madonna di Campiglio

Skirama Dolomiti

zaterdag 18 maart  t/m zondag 26 maart 2023

Vorig jaar was dit een nieuwe reis in ons programma, naar Madonna di Campiglio, een klein dorpje in het sneeuw- en zonzekere Italiaanse gebied Val di Sole dat weer deel uitmaakt van het gebied Skirama Dolomiti. We vliegen eerst naar Verona en gaan vervolgens per bus naar onze bestemming. Feitelijk ligt ons hotel in Montclassico, het dorp van de zonnewijzers. Het hotel ziet er mooi uit en heeft een welnessfaciliteit.

Ga jij ook mee?

Let op: de de boekingsperiode per reis

Lid worden

Als je deel wilt nemen aan onze reizen, trainingen en activiteiten moet je lid zijn van onze vereniging. Je ontvangt dan ook ons blad en de digitale nieuwsbrieven.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap en hoe de aanmelding dient te gebeuren? Klik dan op de onderstaande button.

De voordelen

Exclusieve activiteiten en reizen

Onbezorgd op reis

Korting bij Skicentrum Sassenheim

Als lid krijg je korting op ski- of snowboardles

Vereniging voor jong en oud

Gezelligheid en diversiteit