Nieuws

oktober 2022

Deze nieuwsbrief gaat over:

1.  Nadere informatie over de reis naar Fieberbrunn

2. Terugblik op het jubileumfeest

Beste skiliefhebbers,

1. Nadere informatie over de reis naar Fieberbrunn

Er is een aantal vragen gesteld over de reis naar Fieberbrunn en daarom willen we jullie graag aanvullende informatie geven.

 Extra informatie over de skireis naar Fieberbrunn

We hebben nog genoeg plaatsen en de sluitingsdatum voor inschrijven is 28 oktober, al over minder dan 2 weken, dus schrijf je snel in.

De trein vertrekt op vrijdag 3 maart om 18.10u uit Utrecht, maar er kan ook in Amsterdam opgestapt worden. Daarvan hebben we de tijd nog niet. Zaterdag 4 maart om 10.27u komen we aan in Fieberbrunn. We hebben zitplaatsen die omgevormd worden tot slaapplaatsen met maximaal 5 personen per coupe.

   

We zitten in het moderne TUI Blue Hotel in Fieberbrunn, aan de piste en in mooie kamers. Op de site van het hotel te vinden als Duo Plus kamers. Bekijk hier als je wil de site van het hotel. Het is van alle gemakken voorzien en ziet er prima uit.

https://www.tui-blue.com/de/de/hotels/tui-blue-fieberbrunn/

De prijzen voor de skipassen zijn als volgt:

6 dagen: 321 euro

7 dagen: 349,50 euro

8 dagen: 378 euro

En dat is voor een prachtig skigebied.

Op zaterdag 11 maart om 17.08u vertrekken we dan weer met de trein uit Fieberbrunn en we komen zondag 12 maart om 10.15u weer in Utrecht (of wat later in Amsterdam) aan.

Hebben jullie nog vragen? Schroom dan niet om te bellen.

Lex de Rijter               06-50818585

Richard van Dijk         06-46667597

* * * * *

2. Terugblik op het jubileumfeest

Het was een geslaagd jubileumfeest. De opkomst was goed. De voorzitter, Brigitte, kon er vanwege corona helaas niet bij zijn. Wil, de penningmeester was zo flexibel om in haar plaats de deelnemers welkom te heten. Het koude buffet bestond uit verschillende salades en veel vis. Het diner was gevarieerd met heel veel lekkers. Onder het genot van een drankje werd er ook heel veel bijgepraat en gelachen. En er was een leuke band die gezellige muziek speelde waarop ook door diverse deelnemers werd gedanst. Wij kijken er als bestuur met plezier op terug

Het bestuur

              

             

* * * * *